Cím: 4024 Debrecen, Piac u. 54.
Megyei értékek

Flavon termékcsalád

A GéSz Gaál és Sziklás Kft. alappilléreit 1994-ben rakta le Gaál László és Sziklás Johanna. Legfontosabb szempontként az egészséges életmódhoz való hozzájárulás szerepelt, ami mellett jelentős hangsúlyt kapott a magyar munkaerő foglalkoztatása és lehetőség szerint magyar alapanyagok felhasználása is. A több éves kutatómunka eredményeképpen 2004-re a cégnek sikerült kifejleszteni a Flavon termékcsalád első tagját: a Flavon max alapterméket, amelyet a folyamatos innovációnak köszönhetően, a fogyasztói igényekkel összhangban, mindezidáig öt újabb termék követett. Termékeik előállítása során különös hangsúlyt fektetnek a magas minőség elérésére, éppen ezért a gyártás során felhasznált összetevők egytől-egyig prémium kategóriás alapanyagok, melyeket lehetőség szerint hazai termelőktől szereznek be, minden más esetben a külföldön rendelkezésre álló legjobb minőségű alapanyagokat importálják. Hat termékükben összesen több mint 30 féle gyümölcs- és zöldség összes hatóanyaga található.

A Flavon termékcsalád előállítását biztosító gyártelepet 2006-ban adták át Vámospércsen, ezáltal munkát biztosítva az ott élő emberek számára. A kezdetben egy üzemcsarnokból álló létesítményt 2012-re egy 500 m2-es raktárral és egy 900 m2 alapterületű üzemcsarnokkal bővítették.

A termékek forgalmazása hálózatos rendszerben, a Flavon max Klubbon keresztül történik, taglétszáma 10 év alatt több mint 200 000 főre duzzadt. Mostanra több mint 2 millió üveg Flavon termék kerül értékesítésre a világ 32 országában.

2012 óta a Flavon termékcsalád hat tagú, amelyek a következők: Flavon max, Flavon Kids, Flavon max Plus+, Flavon Green, Flavon Active, Flavon Protect.

A hat egyedi Flavon termék között mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb összetételűt: a gyermekektől, a várandós kismamákon és fiatal felnőtteken át, egészen az idősebbekig.

Kapcsolódó képgaléria

Kapcsolódó dokumentumok