Cím: 4024 Debrecen, Piac u. 54.
Megyei értékek

Chili Hungáris Manufaktúra tradicionális kézműves élelmiszer előállítási tevékenysége

A Chili Hungária Manufaktúrát Diczkó László és felesége hozta létre 2011. évben.

A házaspár a saját kertészetében nevelt prémium minőségű zöldségekből készíti a ma már világhírű, kiváló minőségű termékeit.

A termesztési és gyártási folyamat során tradicionális és korszerű módszereket egyaránt alkalmaznak. Tevékenységüket a folyamatos innováció, a kreativitás jellemzi.

A termékek előállításához évente húsz, esetenként harminc-harmincöt fajtát használnak. A Habanero, Jalapeno, Bhut Jolokia, Trinidad Skorpió Mogura fajták mellett a manufaktúra minden évben új fajták termesztésével is próbálkozik.

A Chili Hungária Manufaktúra palettáján találhatóak szószok, olajok, fűszerkeverékek, szárított termékek, chilis édességek.

A termékek a következő díjakat, elismeréseket tudhatják magukénak:

2013. év - Hajdú-Bihar Minőségi Termék díja

2014. év - Hajdú-Bihar Megye Kitüntetett Minőségi Termék díja. a chili szósz sorozatnak

2015. év - Magyar Kézműves Remek díj

2015. év - World Hot Sause Award – Spirit of Attila 1. helyezett lett Hot/Hot kategóriában

2016. év - The Hot Pepper Awards – Hab’n’go paprikabefőtt 3. helyezés

2016. év - World Hot Sause Award – Kabai tüzes mennykő 2 helyezett a Hot sause/medium kategóriában

2017. év - World Hot Sause Award –           Édes csípés 1. hely

                                                                       Édes csípés 1. hely Hot/Asion Style kategóriában

                                                                       Arany Szarvas 1. hely Hot/Mild kategóriában

                                                                       Kabai tüzes mennykő 2. hely Hot/Medium

                                                                       Alabárdos 2. hely Hot/Pepper Blend

Kapcsolódó képgaléria

Kapcsolódó dokumentumok

Források