ma:
holnap:
Kölcsey emlékház, Álmosd
Hajdúnánási gyógyfürdő
Vekeri-tó
Hortobágyi Hídi vásár
Atalanta lepke fűzbarkán
Herpályi templomrom
Bojt tájház
Hortobágyi kilenclyukú híd
Kapitális fogás Látóképen
Káposztás Napok
Vadászat Berettyóújfalu térségében
Nádudvari fekete kerámia
Skip Navigation LinksKezdőlap > Megyei tervezés 2021-2027
Megyei tervezés 2021-2027


Tisztelt Megyei Polgárok, érdeklődő szervezetek!

 

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat megkezdte a felkészülést a 2021-2027-es uniós fejlesztési ciklusra. Ennek részeként önkormányzatunk egyik kiemelt feladata, hogy elvégezze a 2030-ig tartó időtávra szóló Hajdú-Bihar Megyei Területfejlesztési Koncepciójának aktualizálását, módosítását, illetve elkészítse az új uniós programozási időszakra szóló Területfejlesztési Programját. Ezek a dokumentumok jelölik ki a megye 2021-2027-es időszakra vonatkozó fejlesztési irányait, elképzeléseit és támogatják a helyi igényekre alapozott, megyei szintű fejlesztéseket lehetővé tévő új területi operatív program végrehajtását a 2021-2027 közötti fejlesztési időszakban.

 

A tervezési munka során kiemelten törekszünk a megye területén élő állampolgárok, az itt működő érdekképviseletek, társadalmi és szakmai szervezetek, vállalkozások fejlesztési igényeinek, elképzeléseinek megismerésére, hogy azok megfelelő módon beépülhessenek az említett területfejlesztési dokumentumokba. Hiszen Hajdú-Bihar megye folyamatos fejlődése közös ügyünk és érdekünk!

 

Kérjük, hogy az alábbi linken található kérdőív kitöltésével (maximum 10-15 percet vesz igénybe) segítsék munkánkat! A kérdőív 2020. október 31. napjáig tölthető ki.

 

További észrevételeiket, véleményüket megküldhetik számunkra a megyeitervezes2027@hbmo.hu e-mail címen is.

 

Szíves véleményüket előre is köszönjük!